Selecteer een pagina

Diensten

Webhosting bij RVDBICT

One click installs

Je site bouwen met Drupal of WordPress? Met de webhosting van RVDBICT installeer je in 1 klink je favoriete CMS en applicaties.

Krachtige SSD Servers

Je site bouwen met Drupal of WordPress? Met de webhosting van RVDBICT installeer je in 1 klink je favoriete CMS en applicaties.

E-mailfiltering

Je site bouwen met Drupal of WordPress? Met de webhosting van RVDBICT installeer je in 1 klink je favoriete CMS en applicaties.

Domein registratie

RVDBICT zorgt voor een volledige ontzorging, uw domein naam wordt geregistreerd en de DNS instellingen blijven altijd up-to-date.

Overal e-mailen

E-mailen vanaf een tablet of telefoon is allemaal mogelijk met de webhosting van RVDBICT.

7 dagen ondersteuning

Op elk gewenst moment staat RVDBICT voor u klaar, voor ondersteuning of korte vraag.

Remote / On Site Support

Schoonmaakbeurt computer/laptop

Trage computer? Heel herkenbaar, dit is meestal vrij simpel op te lossen door middel van het controleren op virussen, spyware, malware of eventueel aanwezige overbodige software. Het controleren en sneller maken van de computer is een klus die “On Site” zal plaatsvinden.

Maakt je computer of laptop veel herrie, dan heb je kans dat er veel stof aanwezig is in de computer of laptop. RVDBICT kan “On Site” komen om dit op te lossen. Het advies is om een computer of laptop 1x per kalenderjaar stof vrij te maken.

Netwerk aanleggen/instellen

Altijd al een beter netwerk willen hebben, alles is mogelijk.
– Netwerk opslag
– Goede wifi dekking
– Wifi naam + wachtwoord persoonlijk maken
– Netwerkkabels opmaat maken
– Modem/router juist configureren
– Thuis netwerk instellen

Ondersteuning bij Windows

Heeft u ondersteuning nodig binnen Windows? Zijn er onverklaarbare foutmeldingen? Hulp nodig bij het upgraden naar de nieuwe versie van Windows? Neem contact op met RVDBICT. Afhankelijk van de wensen is “Remote Support” en “On Site Support” mogelijk.

Printer installeren

Heeft u vaak problemen met printen? Werkt hij niet wanneer u een printje wilt maken? Krijgt hij geen verbinding met het netwerk? RVDBICT zorgt ervoor dat de printer juist functioneert. Is de printer defect en moet er een nieuwe komen, RVDBICT geeft advies voor printer keuze en zal deze juist aansluiten/configureren.

Virus/Spyware/Malware verwijderen

Het kan iedereen overkomen; een virus op de computer, heel vervelend. Wat nu? RVDBICT zorgt ervoor dat de geïnfecteerde computer weer als vanouds gaat werken. Mocht een snelle oplossing niet genoeg zijn, dan wordt er meer tijd in gestoken. De computer zal hoe dan ook weer virus/spyware/malware vrij worden.

Systeembeheer

RVDBICT verzorgd ook systeembeheer voor kleine bedrijven. Denk hierbij aan het volledig inrichten en onderhouden van servers. Maar ook het inrichten en onderhouden van netwerken (Bekabeld en WiFi). Neem vrijblijvend contact op om alles te bespreken.

Overig

Heeft u een vraag die niet terug te vinden is op deze site, dat kan gebeuren. U kunt altijd even contact opnemen met RVDBICT om alle mogelijkheden te bespreken.